Resultaten voor Huisarts van Bruggen

 
Huisarts van Bruggen
 
Voorburgse huisartsen De Voorburgse Huisartsen: vind uw huisarts in Voorburg, Leidschendam en omstreken.
Straat: Savallelaan 2. Postcode: 2273 JX. Telefoon: 070-3869572 spoed 070-3860986. Huisartsenpraktijk Holst J.C.Holst, huisarts M.Veenstra-Groot, huisarts. Straat: Parkweg 296. Postcode: 2271 BJ. Van der Zee. Straat: Prins Bernardlaan 185. J van der Bruggen, huisarts. Straat: Tollenskade 2. Straat: Savallelaan 2.
adverteren op facebook
Home Huisartsenpraktijk.
Waarvoor kan u bij uw huisarts terecht? Wachtdiensten en Spoeddienst. Globaal medisch dossier. Contact en afspraak. U kan telefonisch of via het formulier een afspraak maken. Klik hier om een afspraak te maken. Kapelleken 15/0003 9080 Lochristi 09 355 77 61. Rivierstraat 2 9080 Beervelde 09 310 47 05. De artsen zijn op de volgende dagen afwezig.: 4/3 tem 8/3. 8/4 tem 12/4. 15/4 tem 19/4. Vanaf 11/3/19 werken we met een licht aangepast uurrooster. U zal merken dat er geen vrije consultatie meer is op maandag en werden vervangen door afspraken. Raadplegingen zijn vanaf nu steeds op afspraak. Uiteraard kan U niet voorzien wanneer U ziek wordt. Zijn alle afspraken online ingenomen en wenst u dezelfde dag te kunnen langskomen, weet dan dat er smorgensvroeg steeds enkele dagafspraken vrijkomen voor de dag zelf of neem gerust telefonisch contact op. Ludo Vander Bruggen, Dr.
vaatwasser
Welkom.
LSP, uw medisch dossier beschikbaar voor andere zorgverleners. Wij zijn momenteel bezig de patiƫnten van de praktijk te vragen of zij toestemming geven dat andere zorgverleners via het LSP Landelijke Schakelpunt inzicht hebben in een deel van het medisch dossier bij de huisarts.
keuringen
Huisartsenpraktijk Driebruggen in Driebruggen: Uw Arts Online.
Dokter Tieneke van den Berg-Elshout werkt nog even niet na het plotselinge overlijden van haar man Jeroen. Ook dokter Bogaards is de komende tijd soms afwezig en daarom is het mogelijk dat u een afspraak krijgt bij een waarnemend huisarts.
vpn for free
Home Huisartspraktijk van Bruggen huisarts Apeldoorn.
Huisartspraktijk van Bruggen is geopend op.: maandag t/m vrijdag van 0800u: 1700u.: Geopend op: maandag t/m vrijdag van 0800u: 1700u.: Toggle navigation Menu. Ik geef toestemming. Het is de missie van onze praktijk persoonlijke huisartsenzorg te leveren in Apeldoorn Zuid en de omliggende wijken.
optimaliseren
Home Huisartsenpraktijk M. van Bruggen huisarts Alkmaar.
In april 2013 heb ik, Michael van Bruggen, de praktijk overgenomen. Ik ben dagelijks aanwezig, alleen op woensdagmiddag is de praktijk gesloten. Op dinsdag, in de oneven weken, neemt Marlies de Jong, huisarts voor mij waar. Tijdens vakanties is er een waarneemregeling met de collega's' van de HOED MCE.
matrassen beter bed
Financieel en hypotheekadvies in Alkmaar / Heerhugowaard Van Bruggen Adviesgroep.
Kom dan eens langs voor een kop koffie of plan een gesprek met ons in via de webcam. 0800 1600 Bel gratis voor meer informatie. Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar wordt beoordeeld met een 86, van 10 op basis van 140 reviews!
United Consumers tankpas
Independer.
Zoekmachine-Optimalisatie

Contacteer ons