Meer resultaten voor kronen bruggen

 
kronen bruggen
 
Kronen, inlays en bruggen Dental Clinics.
Als één of meer tanden of kiezen verloren zijn gegaan, kunnen die worden vervangen door een brug. Een brug bestaat uit een aantal pijlers kronen die verbonden zijn met een zwevend tussendeel dummy dat de verloren gegane tand of kies vervangt. Keramische restauraties: perfect passende kronen, bruggen en inlays in één behandeling.
Kroon Casino
Kronen en bruggen Uw tandarts in Utrecht.
Aanmelden nieuwe patiënt. Kronen en bruggen. Knarsen en kaakklemmen. Kronen en bruggen. Home Kronen en bruggen. Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Bij Tandartsenpraktijk in je element in Utrecht wordt, indien mogelijk, gebruik gemaakt van volkeramische materialen.
tandarts
Vergoeding Tandarts: Kronen en bruggen 2019 ZorgKiezer.nl.
Vergoeding van tandarts: kronen en bruggen. Kronen en bruggen zijn er voor om gebroken, beschadigde of verkleurde tanden en kiezen te vervangen. Een kroon wordt vaak gebruikt als het om één tand of kies gaat en een brug voor als er meerdere tanden of kiezen vervangen moeten worden.
kroon gebit
Kronen en bruggen bij Studentist.
Wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft kronen? Bel het telefoonnummer van Studentist in jouw studiestad of stuur een vrijblijvende e-mail. Ben je nog geen patiënt van Studentist, maar wil je graag langskomen voor extra informatie of een behandeling om een kroon te plaatsen?
de tandarts
Kronen bruggen Tandartspraktijk Faunabuurt Almere.
Welk materiaal het meest geschikt is, zal liggen aan de plek in het gebit waar de kroon moet komen en aan uw eigen wensen. Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk.
de tandarts
Kronen en Bruggen Tanden Tandarts NGdent.nl.
Hoe lang gaan kronen en bruggen mee? In principe kunnen kronen en bruggen een leven lang meegaan, maar soms raken ze los of vallen ze uit. De belangrijkste bijdrage die u aan de levensduur van uw kronen en bruggen kunt leveren, is een goede mondhygiëne.
de tandarts
Kronen en bruggen plaatsen Dental Factory.
Hoe kan ik mijn kronen en bruggen het beste onderhouden? Voor het beste onderhoud van uw kronen en bruggen is het belangrijk dat u uw mondgezondheid optimaal houdt. Reinig vooral het tandvlees rondom de kroon of brug zorgvuldig met een zachte tandenborstel.
tandarts
Tandheelkundige Kronen en Bruggen een goede oplossing.
Tandheelkundige kronen en bruggen kunnen in principe 5 tot 10 jaar of nog langer meegaan. Een brug heeft echter geen ondersteuning meer als de aangrenzende tanden of het kaakbot zijn aangetast door tandbederf of parodontitis. Door een goede mondhygiëne en regelmatig tandartsbezoek kunt u de levensduur van uw kronen en bruggen verlengen.
tandarts

Contacteer ons