Meer resultaten voor goedkope kronen en bruggen

 
goedkope kronen en bruggen
 
Kroon of brug laten plaatsen Tandzorg Kralingen Rotterdam.
Kronen en bruggen. Kronen en bruggen. Heeft u een afgebroken tand of wilt u advies over uw gebit? Kronen en bruggen worden gebruikt als permanente en duurzame vervanging van tanden en/of kiezen. Beide dienen om uw gebit zijn oorspronkelijke vorm en functie terug te geven wanneer u één of meerdere tanden kwijt bent.
implantaat
Kronen en Bruggen Rotterdam.
Kronen en bruggen plaatsen. Duurzame vervanging van tand of kies. Kronen en bruggen zijn duurzame oplossingen voor het vervangen van tanden en kiezen. De kroon of brug voldoet zoveel mogelijk aan de oorspronkelijke vorm en functie van tanden en kiezen.
de tandartspraktijk
Frame prothese Tandartspraktijk De Kooiker.
Kronen en bruggen. Wat is een gedeeltelijk kunstgebit? Wanneer u een of meerdere tanden en of kiezen mist, kan een partiële gedeeltelijke kunststofprothese een oplossing zijn. Een gedeeltelijk kunstgebit biedt een goede alternatieve goedkope oplossing als uw verloren tanden of kiezen om uiteenlopende reden niet door een kroon, brug of implantaat worden vervangen.
Kroon Casino
Tandvervanging Tandarts Haren F. Bock Groningen.
Hierbij wordt de ontbrekende tand een geheel met kronen die op de beide buren worden gemaakt. Voordeel: eveneens erg mooi om te zien. Veel duurzamer dan de etsbrug. Nadeel is dat de kosten hoger zijn en dat het zonde kan zijn om een echte brug te maken als de beide buren nog gaaf zijn.
de tandartspraktijk
FineDent.
FineDent: Kliniek voor moderne tandheelkunde en implantologie. De tandartsen en het team van de Kliniek voor moderne tandheelkunde en implantologie Finedent bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Een goede mondverzorging is belangrijk, voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.
de tandartspraktijk
Goedkoop gaatjes laten vullen door studenten NRC.
Onderzoekers van de Universiteit van Tilburg voorspelden eerder deze maand dat deze maatregel ertoe zal leiden dat een kwart van de ziekenfondspatiënten minder vaak naar de tandarts zal gaan. Een ander gevolg zou kunnen zijn dat meer mensen aankloppen bij de academische centra voor tandheelkunde om daar tegen gereduceerd tarief hun gaatjes te laten vullen of kronen en bruggen te laten maken.
goedkoop tanden bleken amsterdam
Behandelingen Mond Medisch Centrum Groesbeek.
In dit geval zal ze met u bespreken om de behandeling door een parodontoloog te laten uit voeren. TIP: roken heeft een bewezen negatief effect op het tandvlees en de behandeling daarvan. Kronen, bruggen en facings. In onze praktijk worden ook kronen, bruggen en porselein facings gemaakt.
de tandartspraktijk
Implantaten Amsterdam Mondzorg Centrum Ijburg.
Poets de pijlers en het tandvlees met een zachte tandenborstel en tandpasta. Kosten van implantaten. Bij mondzorgcentrum IJburg werken we met verschillende soorten implantaten. Neem gerust contact op voor een intake om te weten wat wij voor u kunnen betekenen. Kronen en bruggen.

Contacteer ons