Resultaten voor goedkope kronen en bruggen

 
goedkope kronen en bruggen
 
Kronen en Bruggen Rotterdam.
Kronen en bruggen plaatsen. Duurzame vervanging van tand of kies. Kronen en bruggen zijn duurzame oplossingen voor het vervangen van tanden en kiezen. De kroon of brug voldoet zoveel mogelijk aan de oorspronkelijke vorm en functie van tanden en kiezen.
de tandartspraktijk
Spring Dental Tandtechniek tegen een eerlijke, goedkope prijs.
Spring Dental aanwezig op Dental Expo 2018. Bezoek onze stand tijdens de Dental Expo van 8 tot 10 maart 2018 in de Amsterdam RAI, standnummer E139. ISO en TUV gecertificeerde laboratoria en materialen. Bespaar tot 60% op kronen, bruggen, protheses implantaten.
Kroon Casino
Goedkope kronen en bruggen van de hoogste kwaliteit!
En dat tegen een zeer scherpe prijs, dus goedkope kronen en bruggen van de hoogste kwaliteit! Vink dental heeft alle kennis in huis om alle soorten kronen en bruggen te maken. Heeft u vragen over onze goedkope kronen en bruggen neem dan gerust contact op met ons ervaren tandheelkundig team.
goedkoop tanden bleken amsterdam
Goedkope kronen en bruggen. DentaXL.
Goedkope kronen en bruggen. Wanneer u toe bent aan een goedkope kroon, een brug of een frame, kunt u deze via uw tandarts verkrijgen en laten plaatsen. Wanneer uw tandarts de goedkope kroon of brug bij DentaXL bestelt, scheelt dat u 40% tot 60% van het normale Nederlandse bedrag.
implantaat
Health Travellers Goedkope kroon, goedkope kronen, kroon goedkoop, goedkopere kronen.
Steeds meer mensen gaan naar het buitenland voor tandartsbehandelingen zoals het plaatsen van kronen, bruggen en implantaten. Gezondheidszorg is hier gemiddeld 60% goedkoper en de kwaliteit en het opleidingsniveau zijn even hoog. Plan een Meet Greet. Een goedkope kroon laten aanbrengen.
de tandartspraktijk
Goedkope Kronen Tandtechniek producten.
Voor uw kroon kunt u kiezen uit verschillende materialen. Meest gebruikte materialen.: De indicatiestelling is doorslaggevend voor de uiteindelijke materiaalkeuze, hierbij zijn duurzaamheid en esthetiek de voornaamste uitgangspunten. Goedkope kronen: u wilt toch ook niet teveel betalen voor uw kroon?
goedkoopste basis zorgverzekering
Goedkope kronen bij DCI Radar.
Wie heeft hier ervaring mee en zijn de kronen goed? Berichten: 22 Lid geworden op: 18 sep 2009 1026.: Re: Goedkope kronen bij DCI. Ongelezen bericht door kimba444 24 sep 2009 1145.: t enige wat ik je kan vertellen is dat kronen en bruggen helemaal niet duur hoeven te zijn.
tandheelkunde
Grote prijsverschillen voor kronen Dentalinfo.
Dental Management Toolkit. Implantaten, kronen en bruggen. Röntgen en beeldsystemen. Slaapgeneeskunde: osas en snurken. Wet en regelgeving. Grote prijsverschillen voor kronen. Tandartstarieven zijn niet bij elke praktijk gelijk, ook al zijn de tarieven door de overheid vastgesteld. Dit blijkt uit onderzoek van 123tandarts.nl. Voor kronen blijken praktijken verschillende prijzen te hanteren. Zo vragen de meeste tandartspraktijken 700, voor een kroon. Maar er zijn steeds meer praktijken die kronen voor veel minder aanbieden: er zijn praktijken die slechts 320, vragen voor een kroon, een verschil van meer dan 50%. Techniekkosten mogen wel verschillen. De all-in prijzen van kronen bestaan uit vaste tandartskosten en variabele techniekkosten. De techniekkosten mogen wettelijk gezien verschillen. Tandartspraktijken die goedkope kronen aanbieden werken vaak samen met tandtechnische laboratoria in het buitenland.
tandheelkunde

Contacteer ons