Resultaten voor bruggen en kronen

 
bruggen en kronen
 
Kronen en bruggen.
Kronen en bruggen. Kronen en bruggen vervangen uw tanden en kiezen als deze niet meer voldoen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie ervan zoveel mogelijk. Voor het maken en plaatsen van een kroon of brug komt u ongeveer drie keer langs.
Kroon Casino
Kronen Bruggen Tandarts Mondmedicentrum.
Inschrijven Afspraak maken Spoedhulp Folders Garantie Gegevens Gezondheid Intake Nieuws Kosten Privacy Rekening Tevredenheid Verzekering Visie. Eten Drinken Gebitsbeschermers Implantaten Kronen Bruggen Kunstgebitten Medicijnen Roken Mondzorg voor kinderen Periodieke controle Reinigen tussen de tanden Rntgenfoto's' Tanden bleken Tanden poetsen Tandvleesbehandelingen Trekken tanden en kiezen Verdoving Wortelkanaalbehandeling Vullingen.
facings tanden
Kroon of Brug: de behandeling De Gebitskliniek.
Kronen en/of bruggen zijn de ideale oplossing wanneer er slechts enkele tanden of kiezen vervangen hoeven te worden om weer een mooi en functioneel gebit te krijgen. Er wordt ook voor kronen en/of bruggen gekozen wanneer u uw eigen tanden mooier wilt maken.
slotenmaker leek
Tandheelkundige Kronen en Bruggen een goede oplossing.
Tandheelkundige kronen en bruggen kunnen in principe 5 tot 10 jaar of nog langer meegaan. Een brug heeft echter geen ondersteuning meer als de aangrenzende tanden of het kaakbot zijn aangetast door tandbederf of parodontitis. Door een goede mondhygiëne en regelmatig tandartsbezoek kunt u de levensduur van uw kronen en bruggen verlengen.
wasmachine kopen
Kronen en bruggen R-codes.
Kronen en bruggen R-codes. Wat zijn kronen en bruggen? Tanden of kiezen met een zeer grote vulling of waarin een wortelkanaalbehandeling is uitgevoerd, kunnen voorzien worden van een kroon. Kronen kunnen gemaakt worden van diverse materialen, maar de meest voorkomende is een kroon waarbij het zichtbare gedeelte van porselein is.
Bruggen en kronen Elementen mondzorg.
bel gelijk0599: 23 53 00. Bruggen en kronen. Bruggen en kronen. Wat zijn bruggen en kronen? Bruggen en kronen zijn duurzame vervangers voor tanden en kiezen. Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past.
Kronen en Bruggen Tanden Tandarts NGdent.nl.
Hoe lang gaan kronen en bruggen mee? In principe kunnen kronen en bruggen een leven lang meegaan, maar soms raken ze los of vallen ze uit. De belangrijkste bijdrage die u aan de levensduur van uw kronen en bruggen kunt leveren, is een goede mondhygiëne.
Drie ontstekingen onder bruggen en kroon? Tandarts.nl.
Drie ontstekingen onder bruggen en kroon? door Roland ma, 08/02/2004 1423.: Ik heb een lang verhaal voor jullie, maar ik hoop dat iemand mij kan kan helpen met mijn kiesproblemen. Ik heb een slecht gebit en heb momenteel twee bruggen in de onderkaak en twee kronen boven.

Contacteer ons