Meer resultaten voor twee bruggen rotterdam

 
twee bruggen rotterdam
 
Aafje, locatie De Twee Bruggen Rotterdam.
U bent hier.: Aafje, locatie De Twee Bruggen Rotterdam. Aafje, locatie De Twee Bruggen Rotterdam. Verpleeghuis en verzorgingshuis. Adres Pascalweg 41. 3076 JK Rotterdam. Locatie Deze locatie is onderdeel van Aafje. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier.
Sea
Aafje De Twee Bruggen Rotterdam Verzorgings-/Verpleeghuis, Verzorgingstehuis Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Aafje De Twee Bruggen. 40, 5 openbare beoordelingen. Bevindt zich in Rotterdam. Plaatsen Rotterdam Medisch en gezondheid Medisch centrum Verzorgingstehuis Aafje De Twee Bruggen.
epoxy boomstamtafel
Waarderingen over Aafje, locatie De Twee Bruggen in Rotterdam.
Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Aafje, locatie De Twee Bruggen Rotterdam. geplaatst op 27 juli 2016. Geachte heer/mevrouw, we vinden het erg jammer dat u de zorg van Aafje voor uw moeder op deze wijze heeft ervaren. We doen ons.
isolerende glasfolie
Aafje De Twee Bruggen zorgpluswonen.nl.
Locaties Aafje De Twee Bruggen. Aafje De Twee Bruggen, Rotterdam. Pascalweg 41, 3076 JK Rotterdam. De Twee Bruggen is een baken in IJsselmonde. Het complex ligt aan de Pascalweg, vlakbij de drukke winkelstraat de Spinozaweg. In het restaurant is een bescheiden aanbod van artikelen aanwezig.
slotenmaker landgraaf
Verpleeghuis De Twee Bruggen Rotterdam KYK architecten BV.
Verpleeghuis De Twee Bruggen. KYK architecten maakt in opdracht van zorginstelling Aafje een plan voor een grondige renovatie van verpleeghuis De Twee Bruggen in Rotterdam. Aafje wil graag dat de kamers en algemene voorzieningen beter aansluiten op de visie van de zorginstelling en op de wensen van bewoners en medewerkers.
Aafje huis De Twee Bruggen Aafje.nlAafje huis De Twee Bruggen Aafje.nl.
Home Wat biedt Aafje in mijn werkgebied? Aafje huis De Twee Bruggen. Aafje huis De Twee Bruggen. Pascalweg 41, 3076 JK Rotterdam. 088 823 1012. Aafje De Twee Bruggen is een verpleeghuis in IJsselmonde waar bewoners verblijven met PG-problematiek en/of somatische beperkingen.

Contacteer ons