Zoeken naar de Bruggen

 
de Bruggen
 
Alle vacatures.
Moeilijk verstaanbaar gedrag. Ernstige verstandelijke meervoudige beperking. Over Ipse de Bruggen. Ontstaan van Ipse de Bruggen. Hier staan wij voor! Ipse de Bruggen. Ik kies voor Ipse de Bruggen. Cijfers en feiten. Iedereen is bijzonder. Werken met verstandelijk meervoudig gehandicapten.
seo specialist
Over ons De Bruggen.
De medewerkers van De Bruggen hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse diensten voor organisaties en cliënten binnen de zorg en welzijnssector. De Bruggen is een specialist in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen met een complexe meervoudige problematiek.
uithardingstijd epoxy
Werkstraffen geëist tegen oud-medewerkers Ipse de Bruggen Omroep West.
Werkstraffen geëist tegen oud-medewerkers Ipse de Bruggen. REGIO Het Openbaar Ministerie OM heeft woensdag bij de Haagse rechtbank werkstraffen van 120 en 140 uur geëist tegen twee oud-medewerkers van gehandicaptenzorginstelling Ipse de Bruggen. Zij zouden bij de vestigingen in Nieuwveen en Zwammerdam tienduizenden euro's' achterover hebben gedrukt.
Bamboe Vouwgordijnen
Gehandicaptenzorg in Zuid-Holland Ipse de Bruggen.
Cliënten zijn positief over de zorg die zij van Ipse de Bruggen. Succesvol Symposium Denk, praat en doe jij mee? De grote opkomst bij het symposium Denk praat, doe jij mee. Cliënten Ipse de Bruggen openen shop-in-shop in Karwei. Cliënten van Ipse de Bruggen hebben donderdag 29 november.
wasmachine
Leven op je eigen manier Ipse de Bruggen.
Maak JobAlert aan. Ipse de Bruggen Begeleiders in beeld. Ipse de Bruggen Begeleiders in beeld. Begeleider Daan van Wouw vertelt over de mooie maar ook pittige kanten van zijn werk, en won met deze film een nominatie voor een filmprijs: Gouden Reiger 2018.
woonbegeleiding op maat De Bruggen CJG Veendam: Jongeren.
Wij richten ons op alle leefgebieden van de cliënt en werken volgens een behandelplan of persoonlijk actieplan. De Bruggen is werkzaam in Veendam en omstreken en beschikt over een eigen werkplaats waar de cliënten overdag naar toe kunnen voor een zinvolle dagbesteding.
De Bruggen CJG Veendam.
Je bent hier: zoeken. De Bruggen is gericht op het vergroten van de zelfstandigheid van mensen. Hierom zijn wij gespecialiseerd in het bieden van begeleiding, training en coaching op alle leefgebieden van iedereen die nog geen gebruik heeft leren maken van de in hunzelf aanwezige hulpbronnen.
Sociale kaart De Bruggen.
De Bruggen is begonnen met begeleid wonen in de gemeente Veendam. Later is er een optie tot beschermd wonen toegevoegd. De Bruggen heeft een beschermde woonvorm waar 16 mensen kunnen wonen. Hier is 24/7 een begeleider aanwezig van De Bruggen.

Contacteer ons