Resultaten voor kronen en bruggen

 
kronen en bruggen
 
Kronen en bruggen Tandartspraktijk Wommels.
Kronen en bruggen. Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Wanneer defecten aan tanden of kiezen niet meer gerepareerd kunnen worden door een vulling of wanneer tanden of kiezen zijn beschadigd of verkleurd, kan een kroon uitkomst bieden.
tandarts turkije
Kronen en bruggen bij Tandarts Plantage Middenlaan.
Is het plaatsen van kronen en bruggen pijnlijk? Voorafgaand aan het plaatsen van kronen en bruggen wordt u plaatselijk verdoofd, zodat de behandeling pijnvrij verloopt. Worden kronen en bruggen door de verzekering vergoed? Kronen en bruggen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering.
tandarts
Implantaten, kronen en bruggen Ravelijn Tandartsen Beuningen.
Kronen en bruggen. Wat zijn kronen en bruggen? Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Een behandeling voor een kroon of brug is ingewikkelder dan voor een gewone vulling.
tandarts noord
Kronen en bruggen in Amsterdam-Zuidoost BEL: 020-7602882.
Na het aanbrengen van het snel hardende definitieve cement schuift de tandarts de kroon of brug op zijn plaats en drukt deze enige tijd stevig aan. Onderhoud van kronen en bruggen. De dagelijkse mondhygiƫne is bij kronen en bruggen extra belangrijk.
tandarts
Independer.
tandartspraktijk
Porseleinen kronen en bruggen Kreativ Dental.
The Clinic in 3d. Tandheelkundige implantaten Porseleinen kronen en bruggen Volledig porseleinen kronen Kunstgebitten Combinatiewerk Parodontale chirurgie Wortelkanaalbehandeling Geavanceerde verdoving CT Scan Gnathologische behandeling Tanden bleken Videos Galerij. Porseleinen kronen en bruggen. Kronen en bruggen worden het meest gebruikt voor tandheelkundige restauraties.
kroon gebit
Tandartspraktijk Waldeck Behandelingen Kronen en bruggen.
Kronen en bruggen. Injectables / botox / fillers. ISO 9001 certificaat keurmerken. Materiaal en techniekkosten. Kronen en bruggen. Behandelingen Kronen en bruggen. Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies past over een afgeslepen tand of kies.
tanden bleken facings
Kroon of Brug: de behandeling De Gebitskliniek.
Kronen en/of bruggen zijn de ideale oplossing wanneer er slechts enkele tanden of kiezen vervangen hoeven te worden om weer een mooi en functioneel gebit te krijgen. Er wordt ook voor kronen en/of bruggen gekozen wanneer u uw eigen tanden mooier wilt maken.
Kroon Casino

Contacteer ons