Op zoek naar klokhuis bruggen?

 
klokhuis bruggen
 
Uitzending gemist Het Klokhuis, Bruggen op Nederland 3.
Bart heeft een afspraakje maar moet wachten voor een open brug. Dat brengt m op het idee om in Amsterdam eens te kijken welke bruggen er allemaal zijn. Ophaalbrug, hefbrug, draaibrug: ze komen allemaal aan bod. Een brugwachter legt uit hoe hij zijn brug bedient. Bart legt ook het principe van het contragewicht uit en neemt een kijkje in de brugkelder. Wat is dat eigenlijk, een brugkelder? Komt Bart nog op tijd voor z'n' afspraak. in het brugrestaurant? Meer afleveringen van Het Klokhuis.
bosch vaatwasser inbouw
Het Klokhuis Bruggen bouwen 28-11-2013 TVblik.
Deze uitzending van het programma Het Klokhuis met de titel Bruggen bouwen werd uitgezonden op donderdag 28 november door de NTR. NPO 3 gemist? Plaats het programma Het Klokhuis op jouw Symbaloo pagina. En blijf altijd op de hoogte" symbaloo.
sets
NTR Het Klokhuis Uitzending Bruggen bouwen.
Het Klokhuis op Social Media. In de klas. Hoe bouw je een brug van 150 meter lang over het Amsterdam-Rijnkanaal? Maurice legt uit hoe ze het gevaarte van drie miljoen kilo de oversteek laten maken van de ene oever naar de andere. Er wordt een wagen ingezet met 450 wielen! Varkentje Rund bouwt een speciale brug voor Greetje. TECHNIEK, bruggen bouwen, amsterdam-rijnkanaal, brug, oevers.
slotenmaker amsterdam
Het Klokhuis Bruggen bouwen 10-8-2017 TVblik.
De presentatie was in handen van Bart Meijer, Dolores Leeuwin, Nienke de la Rive Box en Maurice Lede. Deze uitzending van het programma Het Klokhuis met de titel Bruggen bouwen werd uitgezonden op donderdag 10 augustus door de NTR. NPO 3 gemist?
nilfisk
Schooltv: Het Klokhuis Bruggen. Schooltv: Het Klokhuis Bruggen.
Bart heeft een afspraakje maar moet wachten voor een open brug. Dat brengt m op het idee om in Amsterdam eens te kijken welke bruggen er allemaal zijn. Ophaalbrug, hefbrug, draaibrug: ze komen allemaal aan bod. Een brugwachter legt uit hoe hij zijn brug bedient. Bart legt ook nog het principe van het contragewicht uit en neemt een kijkje in de brugkelder. Maar wat is dat dan, een brugkelder? En komt Bart nog op tijd voor z'n' afspraak in het brugrestaurant? Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Meer op het web. Naar de site Het Klokhuis.
ixxxi ringen
Willem Wever: hoe maak je een gebouw of brug stevig? YouTube.
Bruggen gemaakt van karton en lucifers Duur: 341. het n-spoor 7.475 weergaven. Doen ze dat zo: Hoe worden borrelnoten gemaakt? Het Klokhuis Duur: 259. Het Klokhuis 140.407 weergaven. Het gaat zo goed in de bouw dat het slecht gaat RTL Z NIEUWS Duur: 248.
korver makelaars
Schooltv: De constructie van bruggen Liggerbruggen, boogbruggen en tuibruggen. Schooltv: De constructie van bruggen Liggerbruggen, boogbruggen en tuibruggen.
Bruggen worden op verschillende manieren verstevigd. Met een boog. of pilaren.Kijk maar eens naar deze clip. Deze brug kun je vergelijken met een boomstam over een sloot: het begin van àlle brugconstructies. Maar vaak is de afstand tussen twee oevers te groot voor zo'n' gewone liggerbrug.
Bruggen bouwen Het Klokhuis YouTube.
Nee, bedankt 1 mnd kosteloos. Bruggen bouwen Het Klokhuis. Afmelden bij Het Klokhuis? Abonneren Geabonneerd Afmelden 96K. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?

Contacteer ons